piątek (14.06)
Brak pozycji do wyświetlenia
06:00 Pyszne 25
magazyn kulinarny
06:35 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
07:05 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
07:40 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
08:15 Włoska kuchnia Benedetty
serial dokumentalny odc. 46/60, sezon 2
08:50 Włoska kuchnia Benedetty
serial dokumentalny odc. 49/60, sezon 2
09:25 Pojedynek na grille
reality show
11:35 (Nie)codzienne gotowanie
magazyn kulinarny
12:10 (Nie)codzienne gotowanie
magazyn kulinarny
13:45 Zasadzka w supermarkecie
magazyn kulinarny
14:45 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
15:20 Bójka na plaży
serial dokumentalny odc. 6/8, sezon 2
16:20 Subiektywny ranking smaków
program rozrywkowy
16:55 Subiektywny ranking smaków
program rozrywkowy
17:25 Subiektywny ranking smaków
program rozrywkowy
18:00 Makłowicz w Polsce
magazyn kulinarny
18:30 Makłowicz w Polsce
magazyn kulinarny
19:05 Makłowicz w Polsce
magazyn kulinarny
19:40 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
20:15 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
20:50 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
21:20 Dziecięce mistrzostwa wypieków
teleturniej kulinarny
22:25 Sposób na cukiernie
reality show
23:25 Kuchnia jak u mamy
magazyn kulinarny
00:05 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
00:35 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
01:10 (Nie)codzienne gotowanie
magazyn kulinarny
01:45 Włoska kuchnia Benedetty
serial dokumentalny odc. 16/60, sezon 2
02:15 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
02:45 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
03:20 Zasadzka na restaurację
serial dokumentalny odc. 7/13, sezon 3
04:15 Pyszne 25
magazyn kulinarny
04:50 Zasadzka w supermarkecie
magazyn kulinarny
{ "seances":{ "138980118": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Anna Starmach pokazuje dania, które można przygotować w 25 minut i za nie więcej niż 25 złotych. W każdym odcinku przedstawi trzy autorskie przepisy na różne specjalne okazje. Udowodni wszystkim niedowiarkom, że kulinarne cuda można przyrządzić niewielkim nakładem czasu i pieniędzy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980119": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980120": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980121": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980122": { "type" : "2", "ser_episode": "46/60, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980123": { "type" : "2", "ser_episode": "49/60, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980124": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Bobby Flay i Michael Symon jako kapitanowie drużyn biorą udział w rywalizacji w grillowaniu. W tej bitwie o wysoką stawkę mogą stracić całą swoją drużynę i odpaść tuż przed finałem, więc są gotowi zrobić wszystko, co w ich mocy, aby pozostać w grze.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "138980125": { "film_rating": 6.06278, "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.", "attributes": "napisy", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980126": { "film_rating": 6.06278, "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.", "attributes": "napisy", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980127": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Prowadząca, Samantha Seneviratne, dzieli się z widzami łatwymi, aromatycznymi przepisami, które może przyrządzić każdy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980128": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Prowadząca, Samantha Seneviratne, dzieli się z widzami łatwymi, aromatycznymi przepisami, które może przyrządzić każdy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980129": { "film_rating": 4.5, "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Szef kuchni Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "138980130": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Kulinarny konkurs rozgrywający się między czterema szefami kuchni, gotującymi w restauracji typu pop-up. Kucharze zbierają się przed sklepem spożywczym. Znając temat przewodni każdej rundy, muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Zwycięzca otrzymuje całoroczny zapas artykułów spożywczych. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "138980131": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Gospodarzem programu jest popularny amerykański restaurator i zwycięzca drugiej edycji programu kulinarnego \"The Next Food Network Star\", Guy Fieri. Przemierza kraj, poszukując przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Przy okazji odkrywa w amerykańskiej tradycji kulinarnej korzenie międzynarodowe - od smaku meksykańskiego po libański, od włoskiego poprzez niemiecki i polski.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980132": { "type" : "2", "ser_episode": "6/8, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Szef kuchni ze Wschodniego Wybrzeża, Eric Adjepong, i szef kuchni z Zachodniego Wybrzeża, Brian Malarkey, pomagają swoim drużynom przejść przez szereg wyzwań kulinarnych. Nagrodą dla zwycięzcy są wakacje na plaży o wartości do 25 tysięcy dolarów. Program prowadzi Antonia Lofaso.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "138980133": { "type" : "6", "type_descr": "program rozrywkowy", "synopsis": "W programie widzowie dowiedzą się, jakie cechy charakterystyczne przypisane są kuchniom poszczególnych rejonów świata i jakie niezwykłe, z perspektywy Polaka, zasady dotyczące spożywania posiłków obowiązują w pewnych krajach. Twórcy serii sprawdzą, które produkty pomogą nam na określone stany emocjonalne.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980134": { "type" : "6", "type_descr": "program rozrywkowy", "synopsis": "W programie widzowie dowiedzą się, jakie cechy charakterystyczne przypisane są kuchniom poszczególnych rejonów świata i jakie niezwykłe, z perspektywy Polaka, zasady dotyczące spożywania posiłków obowiązują w pewnych krajach. Twórcy serii sprawdzą, które produkty pomogą nam na określone stany emocjonalne.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980135": { "type" : "6", "type_descr": "program rozrywkowy", "synopsis": "W programie widzowie dowiedzą się, jakie cechy charakterystyczne przypisane są kuchniom poszczególnych rejonów świata i jakie niezwykłe, z perspektywy Polaka, zasady dotyczące spożywania posiłków obowiązują w pewnych krajach. Twórcy serii sprawdzą, które produkty pomogą nam na określone stany emocjonalne.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980136": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Po 18 latach Robert Makłowicz znowu lekko i z humorem opowiada o kulinarnych tradycjach i atrakcjach Polski. Poznaje lokalnych producentów żywności i odkrywa kolejne przepisy inspirowane kuchnią regionalną.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980137": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Po 18 latach Robert Makłowicz znowu lekko i z humorem opowiada o kulinarnych tradycjach i atrakcjach Polski. Poznaje lokalnych producentów żywności i odkrywa kolejne przepisy inspirowane kuchnią regionalną.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980138": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Po 18 latach Robert Makłowicz znowu lekko i z humorem opowiada o kulinarnych tradycjach i atrakcjach Polski. Poznaje lokalnych producentów żywności i odkrywa kolejne przepisy inspirowane kuchnią regionalną.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980139": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980140": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980141": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980142": { "type" : "4", "type_descr": "teleturniej kulinarny", "synopsis": "Dwunastu młodych piekarzy pragnie spełnić swe marzenia o byciu szefem własnej firmy z wypiekami. Duff Goldman i Valerie Bertinelli testują nie tylko talent dzieci w pieczeniu ciast, ciasteczek i tortów, ale także ich umiejętności biznesowe i zdolności kreatywnego myślenia. Wyzwania są trudniejsze niż kiedykolwiek. Dodatkowo młodzi piekarze tworzą logo i reklamy, aby wprowadzić je na rynek. Na zwycięzcę czeka nagroda w wysokości 25 tysięcy dolarów.", "duration": "1 godz. 5 min.", "age_rating": 0 }, "138980143": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Wielokrotnie nagradzana cukierniczka Stephanie Boswell zdradza widzom swój sposób na sukces w zawodzie. Właściciele cukierni w Stanach Zjednoczonych zmagają się z wieloma problemami. Wszelkimi sposobami próbują ratować swoje firmy i uchronić je przed upadkiem. Z pomocą przychodzi im Stephanie, która zawsze potrafi znaleźć rozwiązanie problemów. Ekspertka przywraca świetność lokalnym cukierniom i sprawia, że klienci tłumnie czekają na zakup sprzedawanych tam łakoci.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "138980144": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.", "duration": " 40 min.", "age_rating": 0 }, "138980145": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Znany amerykański restaurator, Guy Fieri, kolejny raz wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Guy będzie nie tylko smakował potrawy, ale też nauczy się je przyrządzać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980146": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Znany amerykański restaurator, Guy Fieri, kolejny raz wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Guy będzie nie tylko smakował potrawy, ale też nauczy się je przyrządzać.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980147": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Prowadząca, Samantha Seneviratne, dzieli się z widzami łatwymi, aromatycznymi przepisami, które może przyrządzić każdy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980148": { "type" : "2", "ser_episode": "16/60, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980149": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138980150": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980151": { "type" : "2", "ser_episode": "7/13, sezon 3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Willie Degel, właściciel znanej restauracji, pomaga swoim mniej doświadczonym kolegom po fachu. Wraz z ekipą programu wkracza do świata niedoświadczonych restauratorów oraz kucharzy i pozwala im obserwować, co robią ich pracownicy a także klienci, gdy mają wrażenie, że nikt na nich nie patrzy. Dzięki niemu właściciele lokali gastronomicznych poznają kulisy pracy swoich pomocników, którym wydaje się, że są pozbawieni nadzoru.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 0 }, "138980152": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Anna Starmach dzieli się wskazówkami dla początkujących kucharzy. Widzowie poznają przepisy na zupy, nietypowe kanapki, zapiekanki, makarony i kluski. Prowadząca zdradzi, jak przyrządzić na różne sposoby rybę i inne lekkie dania. Poda recepturę na kruche ciasto w wielu odsłonach.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "138980153": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Czterech szefów kuchni dostaje po 500 dolarów do wydania na produkty spożywcze. Muszą odkupić zakupy od wychodzących klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Kwota ta w dodatku musi im wystarczyć na trzy rundy zakupów i gotowania. Każda z rund ma z góry narzucony temat i zawodnicy mają jedynie 45 minut na zakup odpowiednich produktów i wykonanie dania. Do wygrania jest całoroczny zapas artykułów spożywczych.", "duration": "1 godz. 10 min.", "age_rating": 0 } }, "dayInfo": { "lastOfType":{ "film": false, "series": [2024,6,15,4,15], "sport": false } } }